"Voor mij is een klant meer dan een dossier met cijfers"

Assistent accountant Lorenzo

Startersfunctie die bij mij past

Toen ik aan het einde van mijn studie Accountancy kwam ben ik benaderd door Stolp+KAB. De persoonlijke manier waarop dat gebeurde vond ik heel fijn. Daarnaast bleek het contact met Stolp+KAB voor mij een uitgelezen kans om alvast te starten in een functie waarin ik ben opgeleid. Ik wilde niet in de horeca gaan werken of voor een andere bijbaan kiezen terwijl ik een financiele opleiding deed. De kans om direct bij een accountantskantoor te gaan werken heb ik dus met beide handen aangegrepen.

Persoonlijk contact met de klant

Omdat we bij onze klanten over de vloer komen gaat het gesprek niet altijd alleen over cijfers. De gesprekken zijn informeler dan dat ze op kantoor zouden zijn. We zijn meerdere dagen aanwezig en praten met de klant dan ook weleens over andere dingen zoals een leuke vakantie. Zo ontstaat er over en weer een band. Je leert de persoon achter de klant kennen, in plaats van alleen het dossier. Dat maakt het werk voor mij extra leuk.

Vast klantenbestand

Veel van onze klanten komen het volgende jaar weer bij ons terug. En zo bouw je je eigen bestand op. Wij werken in teams bij onze klanten, en het is fijn om te merken dat het gewaardeerd wordt dat dat steeds dezelfde gezichten zijn. Zelf vind ik dat ook prettig, het persoonlijke aspect van het werken bij Stolp+KAB is belangrijk voor mij.

Hypotheek door baanzekerheid

Ik vind het heel mooi is dat ik zelf heb kunnen kiezen voor een contract van 36 uur bij Stolp+KAB. Daardoor kan ik om de week een dag vrij zijn om andere dingen te kunnen doen die ik belangrijk of leuk vind. En dankzij het vaste contract dat ik heb gekregen heb ik onlangs een huis kunnen kopen met baanzekerheid en baangarantie. Geweldig toch?

Voorburg
Als Junior Salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse salarisadministratie taken volgens de procedures. De focus van deze functie ligt op de juiste hulp van de zakelijke belangen van de klant.


Voorburg
32 uur
MBO / HBO

Roelofarendsveen/Voorburg
Ben jij die gemotiveerde aangiftemedewerker? Als aangiftemedewerker ben je verantwoordelijk voor het opstellen en indienen van diverse belastingaangiften voor onze klanten. De klanten die je gaat bedienen zijn vooral MKB-ondernemers, DGA’s en particulieren.


Roelofarendsveen/Voorburg
In overleg
Mbo/hbo

Voorburg/Roelofarendsveen
Ben jij bezig met een mbo- of hbo-opleiding in de richting Fiscaal, Financieel, Administratief of Accountancy en op zoek naar een leuke en leerzame (afstudeer)stage voor de volgende stap in je ontwikkeling? Kom dan bij ons! Wij zijn met grote regelmaat op zoek naar stagiaires en we hebben veel ervaring met het begeleiden.


Voorburg/Roelofarendsveen
In overleg
Mbo/hbo

Roelofarendsveen
Word jij blij van digitaal werken en van boekhouden? Wil jij graag verschillende digitale administraties bijwerken? Dan zoeken we jou!


Roelofarendsveen
In overleg
Mbo/hbo

Roelofarendsveen/Voorburg
Ben jij die gemotiveerde collega die we zoeken? Als aangiftemedewerker inkomstenbelasting ben je verantwoordelijk voor het opstellen en indienen van inkomstenbelastingaangiften voor onze klanten. De klanten die je gaat bedienen zijn vooral MKB-ondernemers, DGA’s en particulieren.


Roelofarendsveen/Voorburg
In overleg
Mbo/hbo

Voorburg
Ben jij de controleleider van de toekomst met een vleugje lef? Voor ons kantoor in Voorburg zoeken wij een enthousiaste collega die van aanpakken weet!


Voorburg
In overleg
Registeraccountant

Voorburg
Studeer je voor een RA titel of heb je de intentie hiermee te gaan starten? Voor ons groeiende team zoeken wij startende collega's!


Voorburg
In overleg
HBO

Voorburg/Roelofarendsveen
Ben je op zoek naar een functie waar je de kans krijgt werken en leren te combineren? Voor ons samenstelteam zoeken we een leuke enthousiaste collega.


Voorburg/Roelofarendsveen
In overleg
HBO Accountancy

Heb je een vraag over een van onze vacatures of wil je ergens meer over weten? Laat je bericht hier achter.