Junior salarisadministrateur

Voorburg

Als Junior Salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse salarisadministratie taken volgens de procedures. De focus van deze functie ligt op de juiste hulp van de zakelijke belangen van de klant.

Junior salarisadministrateur

Voorburg

Als Junior Salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse salarisadministratie taken volgens de procedures. De focus van deze functie ligt op de juiste hulp van de zakelijke belangen van de klant.

Wat mag je verwachten?
 • Lekkere koffie
 • Enthousiast team
 • Een ruim opleidingsbudget
Voorburg;

Charlotte van Pallandtlaan 24
2272 TR Voorburg
T. +31 70 3209355
E. info@stolpkab.nl

Word jij blij van digitaal werken en van het verzorgen van een salarisadministratie. Dan zoeken we jou! Klik hier beneden op de 'Direct solliciteren'-knop, contacteer ons telefonisch via 071 33 15 200 of mail ons via s.vandermeer@stolpkab.nl.

Wat ga je doen?

Als Junior Salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse salarisadministratie taken volgens de procedures. De focus van deze functie ligt op de juiste hulp van de zakelijke belangen van de klant. Jouw werkzaamheden zijn voornamelijk uitvoerend van aard. Je legt verantwoording af aan de Salarisadministrateur, Senior Salarisadministrateur of Teamleider Salarisadministratie.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat die net klaar is met zijn studie is of een schoolverlater is en op zoek is naar een uitdagende start van zijn carrière. Bij Stolp + KAB bieden we een ondersteunende werkomgeving waarin je de kans krijgt om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen. We verwachten van je dat je enthousiast bent, resultaat gericht, van aanpakken weet, goed kan samenwerken in een team en flexibel bent. We verwachten van jou een MBO/HBO kennisniveau. Verder is het een vereiste dat je in deze functie een Praktijkdiploma loonadministratie hebt. Heb je dit diploma nog niet gehaald, maar ben je wel gemotiveerd deze stap te zetten? Geen zorgen! Bij Stolp + KAB bieden we jou de mogelijkheid om het PLD-diploma te halen. Bij voorkeur werk je 32 uur per week en kom je uit de regio Voorburg.

Wat bieden we?

We werken voor klanten in verschillende branches in het MKB. Dat zorgt voor een afwisselende baan met bijbehorende verantwoordelijkheden en uitdagingen. Je werkt in een gezellig, bevlogen team. We helpen je groeien en leren jou mee te denken!

 • Een fijne werkplek
 • Een ruim opleidingsbudget om jezelf te kunnen ontwikkelen
 • Een marktconform salaris tussen €2.335,- en €3.032,- op basis van 40 uur afhankelijk van ervaring;
 • Deelname aan onze pensioenregeling
 • 28 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur)
 • Een maandelijkse stoelmassage, die wil je niet missen!
 • Dagelijks vers fruit en erg goede koffie!
 • Elke maand een vrijdagmiddagborrel
 • Leuke teamuitjes.

Over Stolp+KAB adviseurs en accountants

Wij zijn een accountantsorganisatie met de ambitie om dichtbij onze klanten te blijven. Wij bieden op een professionele en prettige wijze hoogwaardige full-service dienstverlening op het gebied van accountancy, administratie, fiscaal, juridisch en HR-advies. Stolp+KAB is sterk regionaalgericht, betrokken bij haar relaties. Onze cultuur is te omschrijven als professioneel, sociaal, open, gedreven en slagvaardig. Dit zie je dan ook terug in het team gemotiveerde en enthousiaste collega’s.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Saskia van der Meer via 071 33 15 200. Wil je reageren op deze vacature, stuur dan een e-mail met je cv naar s.vandermeer@stolpkab.nl

Roelofarendsveen/Voorburg
Ben jij die gemotiveerde aangiftemedewerker? Als aangiftemedewerker ben je verantwoordelijk voor het opstellen en indienen van diverse belastingaangiften voor onze klanten. De klanten die je gaat bedienen zijn vooral MKB-ondernemers, DGA’s en particulieren.


Roelofarendsveen/Voorburg
In overleg
Mbo/hbo

Voorburg/Roelofarendsveen
Ben jij bezig met een mbo- of hbo-opleiding in de richting Fiscaal, Financieel, Administratief of Accountancy en op zoek naar een leuke en leerzame (afstudeer)stage voor de volgende stap in je ontwikkeling? Kom dan bij ons! Wij zijn met grote regelmaat op zoek naar stagiaires en we hebben veel ervaring met het begeleiden.


Voorburg/Roelofarendsveen
In overleg
Mbo/hbo

Roelofarendsveen
Word jij blij van digitaal werken en van boekhouden? Wil jij graag verschillende digitale administraties bijwerken? Dan zoeken we jou!


Roelofarendsveen
In overleg
Mbo/hbo

Roelofarendsveen/Voorburg
Ben jij die gemotiveerde collega die we zoeken? Als aangiftemedewerker inkomstenbelasting ben je verantwoordelijk voor het opstellen en indienen van inkomstenbelastingaangiften voor onze klanten. De klanten die je gaat bedienen zijn vooral MKB-ondernemers, DGA’s en particulieren.


Roelofarendsveen/Voorburg
In overleg
Mbo/hbo

Voorburg
Ben jij de controleleider van de toekomst met een vleugje lef? Voor ons kantoor in Voorburg zoeken wij een enthousiaste collega die van aanpakken weet!


Voorburg
In overleg
Registeraccountant

Voorburg
Studeer je voor een RA titel of heb je de intentie hiermee te gaan starten? Voor ons groeiende team zoeken wij startende collega's!


Voorburg
In overleg
HBO

Voorburg/Roelofarendsveen
Ben je op zoek naar een functie waar je de kans krijgt werken en leren te combineren? Voor ons samenstelteam zoeken we een leuke enthousiaste collega.


Voorburg/Roelofarendsveen
In overleg
HBO Accountancy

Heb je een vraag over een van onze vacatures of wil je ergens meer over weten? Laat je bericht hier achter.