Directieleden op reis naar Canada

Eind oktober vertrokken Michiel, Erwin en Michaël richting Montreal in Canada. Hier was de 40e editie van het Russel Bedford International World Conference.

Het congres

Na een vlucht van 7 uur kwamen de mannen aan in hun hotel. In ditzelfde hotel vond ook het congres plaats. Het congres begon op woensdagavond en eindigde zaterdag. Er waren verschillende bijeenkomsten en allemaal waren ze erg divers. Verschillende thema’s kwamen aan bod:

  • Duurzaamheid
  • Het oplossen van personele uitdagingen
  • Hoe gaan andere kantoren om deze uitdagingen

 

Het was heel interactief want andere kantoren van over de hele wereld presenteerden ook. Dat maakte het erg leuk! Er waren korte afspraken om elkaar te leren kennen. Hiermee bouwen we een groot netwerk op! Dit is handig omdat onze markt steeds internationaler wordt. Met een breed netwerk kun je makkelijk en snel contact opnemen met collega’s over de hele wereld!

RBI-organisatie: “Russel Bedford International taking you further”.

Naast het congres was er ook nog vrije tijd. De mannen deden een fietstour door de stad, bezochten een ijshockeywedstrijd en gingen naar formule 1 circuit Gilles Villeneuve.

Het was weer een gezellige én leerzame trip.

Gerelateerde artikelen

AI is de toekomst

Het belang van teambuilding voor jouw bedrijf

Naar een congres in Cyprus

Directie aan het woord: Michiel Polman

Yvette vertelt: groeimogelijkheden bij Stolp+KAB

Yvette vertelt: groeimogelijkheden bij Stolp+KAB

Afstuderen bij Stolp+KAB: Cynthia vertelt over haar onderzoek

Inschrijven Job Alert

Staat de vacature waar jij naar op zoek bent op dit moment niet open? Schrijf je dan in voor ons Job Alert en ontvang de nieuwste vacatures als eerste in je mailbox.

Heb je een voorkeur voor welk team je mails met vacatures, blogs en nieuws ontvangt? Klik dan in het formulier op “Ik ontvang graag vacatures, blogs en nieuws van/over team” en maak je keuze.

Door me in te schrijven voor het job alert bevestig ik dat ik akkoord ga met de privacy policy van Stolp+KAB