"Ik vind belastingen enorm fascinerend!"

Belastingadviseur Kevin

Vrijheid tot ontwikkelen

Bij Stolp+KAB heb je echt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Je word vrijgelaten om niet alleen te over een klein deel te adviseren, maar over alles dat met belastingen te maken heeft. Ik heb het gevoel dat Stolp+KAB daarin meer vrijheid kan bieden omdat het een middelgroot kantoor is. Hoe groter de organisatie, hoe meer je binnen een vast stramien komt te werken. Nu adviseer ik bijvoorbeeld de ene dag een klant over inkomstenbelasting, terwijl ik de volgende dag bezig met met een advies over een herstructurering. Die afwisseling maakt het werk heel interessant.

Fascinatie voor belasting

Het klinkt misschien gek, maar ik vind belastingen enorm fascinerend. Belastingen komen namelijk voor in alles om ons heen. Ik vind het dan ook helemaal niet erg om belasting te betalen, maar ik zorg er wel graag voor het het nooit te veel is. Ik word dan ook regelmatig gebeld door vrienden en bekenden om met hen mee te kijken naar hun belastingaangiftes.

Geen saai beroep

Als in een gesprek blijkt dat ik Fiscalist ben vinden mensen dat soms saai klinken. En eigenlijk snap ik dat niet zo goed. Belastingen zijn overal om ons heen. Alles wat er om ons heen gebeurt heeft consequenties voor belastingen. Van trouwen tot kinderen krijgen, van wonen en werken tot overlijden. Dat maakt dat het werk interessant is. Ik heb fijne collega’s en het klantenpakket is gevarieerd. De relatie die ik heb met mijn klanten is persoonlijk en prettig. Het leuke is ook dat alle klanten welkom zijn bij Stolp+KAB; hoe groot of hoe klein ook.

Cultuur Stolp+KAB

De cultuur die bij Stolp+KAB heerst is ook een duidelijke reden voor mij om hier te blijven werken. We zijn collega’s, maar het voelt soms ook alsof we vrienden zijn. We werken in een hecht team waarin we niet alleen maar zakelijk maar ook persoonlijk betrokken zijn bij elkaar. Je bent hier geen nummer, maar weet van elkaar wat er speelt. We houden van een goed inhoudelijk gesprek en zetten dat dan ook graag voort tijdens onze maandelijkse borrel!

Voorburg
Als Junior Salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse salarisadministratie taken volgens de procedures. De focus van deze functie ligt op de juiste hulp van de zakelijke belangen van de klant.


Voorburg
32 uur
MBO / HBO

Roelofarendsveen/Voorburg
Ben jij die gemotiveerde aangiftemedewerker? Als aangiftemedewerker ben je verantwoordelijk voor het opstellen en indienen van diverse belastingaangiften voor onze klanten. De klanten die je gaat bedienen zijn vooral MKB-ondernemers, DGA’s en particulieren.


Roelofarendsveen/Voorburg
In overleg
Mbo/hbo

Voorburg/Roelofarendsveen
Ben jij bezig met een mbo- of hbo-opleiding in de richting Fiscaal, Financieel, Administratief of Accountancy en op zoek naar een leuke en leerzame (afstudeer)stage voor de volgende stap in je ontwikkeling? Kom dan bij ons! Wij zijn met grote regelmaat op zoek naar stagiaires en we hebben veel ervaring met het begeleiden.


Voorburg/Roelofarendsveen
In overleg
Mbo/hbo

Roelofarendsveen
Word jij blij van digitaal werken en van boekhouden? Wil jij graag verschillende digitale administraties bijwerken? Dan zoeken we jou!


Roelofarendsveen
In overleg
Mbo/hbo

Roelofarendsveen/Voorburg
Ben jij die gemotiveerde collega die we zoeken? Als aangiftemedewerker inkomstenbelasting ben je verantwoordelijk voor het opstellen en indienen van inkomstenbelastingaangiften voor onze klanten. De klanten die je gaat bedienen zijn vooral MKB-ondernemers, DGA’s en particulieren.


Roelofarendsveen/Voorburg
In overleg
Mbo/hbo

Voorburg
Ben jij de controleleider van de toekomst met een vleugje lef? Voor ons kantoor in Voorburg zoeken wij een enthousiaste collega die van aanpakken weet!


Voorburg
In overleg
Registeraccountant

Voorburg
Studeer je voor een RA titel of heb je de intentie hiermee te gaan starten? Voor ons groeiende team zoeken wij startende collega's!


Voorburg
In overleg
HBO

Voorburg/Roelofarendsveen
Ben je op zoek naar een functie waar je de kans krijgt werken en leren te combineren? Voor ons samenstelteam zoeken we een leuke enthousiaste collega.


Voorburg/Roelofarendsveen
In overleg
HBO Accountancy

Heb je een vraag over een van onze vacatures of wil je ergens meer over weten? Laat je bericht hier achter.