"Ik vind belastingen enorm fascinerend!"

Belastingadviseur Kevin

Vrijheid tot ontwikkelen

Bij Stolp+KAB heb je echt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Je word vrijgelaten om niet alleen te over een klein deel te adviseren, maar over alles dat met belastingen te maken heeft. Ik heb het gevoel dat Stolp+KAB daarin meer vrijheid kan bieden omdat het een middelgroot kantoor is. Hoe groter de organisatie, hoe meer je binnen een vast stramien komt te werken. Nu adviseer ik bijvoorbeeld de ene dag een klant over inkomstenbelasting, terwijl ik de volgende dag bezig met met een advies over een herstructurering. Die afwisseling maakt het werk heel interessant.

Fascinatie voor belasting

Het klinkt misschien gek, maar ik vind belastingen enorm fascinerend. Belastingen komen namelijk voor in alles om ons heen. Ik vind het dan ook helemaal niet erg om belasting te betalen, maar ik zorg er wel graag voor het het nooit te veel is. Ik word dan ook regelmatig gebeld door vrienden en bekenden om met hen mee te kijken naar hun belastingaangiftes.

Geen saai beroep

Als in een gesprek blijkt dat ik Fiscalist ben vinden mensen dat soms saai klinken. En eigenlijk snap ik dat niet zo goed. Belastingen zijn overal om ons heen. Alles wat er om ons heen gebeurt heeft consequenties voor belastingen. Van trouwen tot kinderen krijgen, van wonen en werken tot overlijden. Dat maakt dat het werk interessant is. Ik heb fijne collega’s en het klantenpakket is gevarieerd. De relatie die ik heb met mijn klanten is persoonlijk en prettig. Het leuke is ook dat alle klanten welkom zijn bij Stolp+KAB; hoe groot of hoe klein ook.

Cultuur Stolp+KAB

De cultuur die bij Stolp+KAB heerst is ook een duidelijke reden voor mij om hier te blijven werken. We zijn collega’s, maar het voelt soms ook alsof we vrienden zijn. We werken in een hecht team waarin we niet alleen maar zakelijk maar ook persoonlijk betrokken zijn bij elkaar. Je bent hier geen nummer, maar weet van elkaar wat er speelt. We houden van een goed inhoudelijk gesprek en zetten dat dan ook graag voort tijdens onze maandelijkse borrel!

Nieuw

Voorburg/Roelofarendsveen
Ben jij bezig met een mbo- of hbo-opleiding in de richting Fiscaal, Financieel, Administratief of Accountancy en op zoek naar een leuke en leerzame (afstudeer)stage voor de volgende stap in je ontwikkeling? Kom dan bij ons! Wij zijn met grote regelmaat op zoek naar stagiaires en we hebben veel ervaring met het begeleiden.


Voorburg/Roelofarendsveen
In overleg
Mbo/hbo
Nieuw

Roelofarendsveen
Als receptionist(e) bij Stolp+KAB ben je het gezicht van onze organisatie en je ontvangt alle gasten en collega’s met een glimlach. Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle gasten en collega’s en zorgt voor een warm welkom, zowel persoonlijk als telefonisch. 


Roelofarendsveen
8 uur
Niet van toepassing
Nieuw

Roelofarendsveen/Voorburg
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker die ons komt ondersteunen als officemanager. Benieuwd naar de functie én naar ons? Lees de vacature en maak kennis met Stolp+KAB. 


Roelofarendsveen/Voorburg
24-32 uur
Hbo
Nieuw

Roelofarendsveen/Voorburg
Ben jij die gemotiveerde aangiftemedewerker? Als aangiftemedewerker ben je verantwoordelijk voor het opstellen en indienen van diverse belastingaangiften voor onze klanten. De klanten die je gaat bedienen zijn vooral MKB-ondernemers, DGA’s en particulieren.


Roelofarendsveen/Voorburg
In overleg
Mbo/hbo
Nieuw

Voorburg/Roelofarendsveen
Ben jij een enthousiaste en creatieve (online) marketeer met passie voor recruitment of ben jij een gedreven recruiter met passie voor marketing? Kun je niet kiezen en wil je allebei de rollen doen? Of kun je het een al en wil je het ander juist leren? Stop dan met zoeken en kies voor deze mooie combirol!


Voorburg/Roelofarendsveen
In overleg
Mbo/hbo
Nieuw

Voorburg
Voor onze juridische adviesafdeling zijn we op zoek naar een bevlogen jurist voor maximaal 32 uur. Word jij onze nieuwe collega?


Voorburg
In overleg
WO Nederlands recht

Voorburg
Ben jij de controleleider van de toekomst met een vleugje lef? Voor ons kantoor in Voorburg zoeken wij een enthousiaste collega die van aanpakken weet!


Voorburg
In overleg
Registeraccountant

Voorburg
Studeer je voor een RA titel of heb je de intentie hiermee te gaan starten? Voor ons groeiende team zoeken wij startende collega's!


Voorburg
In overleg
HBO

Voorburg/Roelofarendsveen
Ben je op zoek naar een functie waar je de kans krijgt werken en leren te combineren? Voor ons samenstelteam zoeken we een leuke enthousiaste collega.


Voorburg/Roelofarendsveen
In overleg
HBO Accountancy

Heb je een vraag over een van onze vacatures of wil je ergens meer over weten? Laat je bericht hier achter.