"Ik zie mijn toekomst rooskleurig in!"

Accountant/controleleider Annemiek

In vergelijking met de Big Four

Tijdens mijn hbo studie Accountancy liep ik stage bij een van de Big Four kantoren. Ik merkte dat ik het werk heel leuk vond, maar de grootte van de organisatie ging me langzaam maar zeker tegenstaan. Ik miste het persoonlijk contact. Toen een medestudent mij tipte over het veel kleinere en persoonlijkere Stolp+KAB, destijds nog Audit To Be, vond ik dat interessant klinken. Al snel besloot ik dan ook te solliciteren.

Familiecultuur

Wat mij gelijk opviel bij mijn eerste sollicitatiegesprek was de openheid van de organisatie. Ik had mijn sollicitatiegesprek volop in busy season en van 'mijn' afdeling was dan ook haast iedereen buiten de deur. Met de mensen die er wél waren klikte het direct. Het gevoel dat ik had was gelijk goed. Ik kreeg een uitgebreide rondleiding en had meteen het idee dat dit weleens heel goed zou kunnen passen. Ik merkte direct dat er een soort familiecultuur heerst.

Zeker geen grijs beroep

Als ik aan mensen vertel wat ik doe in het dagelijks leven levert dat regelmatig verbaasde gezichten op. Ik ben nog jong en over mijn beroep heerst helaas het idee dat het saai en grijs is. Dat is echt onzin! Het werk is juist erg divers. Als accountant zijnde krijg je de mogelijkheid om bij allerlei soorten klanten een kijkje in de keuken te nemen. Je bent vaak buiten de deur en je komt bijna iedere week met andere mensen in contact. Dat maakt het werk leuk en heel persoonlijk.

Studeren en werken

De combinatie tussen werken en studeren is soms best een uitdaging. Doordeweeks ben ik volop aan het werk. Zeker in drukke periodes moet ik mezelf er soms toe zetten om mijn studie goed bij te houden. Binnen Audit To Be is er gelukkig veel oog voor de werk-privé balans. Daarnaast heb ik meer collega’s die werken en studeren combineren. Dan kunnen we er met elkaar over praten en dat motiveert ook weer. Uiteindelijk vind ik zowel mijn werk als mijn studie heel erg leuk, dus ik hou vol. De eindstreep is in zicht!

Rooskleurig

Ik zie mijn carriere rooskleurig in. Een aantal maanden geleden heb ik versneld de mogelijkheid gekregen om een nieuwe uitdaging aan te gaan in mijn werk. Ik heb hier super veel zin in en het gaat voor alsnog heel goed. Hiermee heb ik eigenlijk een vliegende start kunnen maken om mijn ontwikkeling verder naar een hoger niveau te tillen!

Voorburg
Als Junior Salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse salarisadministratie taken volgens de procedures. De focus van deze functie ligt op de juiste hulp van de zakelijke belangen van de klant.


Voorburg
32 uur
MBO / HBO

Roelofarendsveen/Voorburg
Ben jij die gemotiveerde aangiftemedewerker? Als aangiftemedewerker ben je verantwoordelijk voor het opstellen en indienen van diverse belastingaangiften voor onze klanten. De klanten die je gaat bedienen zijn vooral MKB-ondernemers, DGA’s en particulieren.


Roelofarendsveen/Voorburg
In overleg
Mbo/hbo

Voorburg/Roelofarendsveen
Ben jij bezig met een mbo- of hbo-opleiding in de richting Fiscaal, Financieel, Administratief of Accountancy en op zoek naar een leuke en leerzame (afstudeer)stage voor de volgende stap in je ontwikkeling? Kom dan bij ons! Wij zijn met grote regelmaat op zoek naar stagiaires en we hebben veel ervaring met het begeleiden.


Voorburg/Roelofarendsveen
In overleg
Mbo/hbo

Roelofarendsveen
Word jij blij van digitaal werken en van boekhouden? Wil jij graag verschillende digitale administraties bijwerken? Dan zoeken we jou!


Roelofarendsveen
In overleg
Mbo/hbo

Roelofarendsveen/Voorburg
Ben jij die gemotiveerde collega die we zoeken? Als aangiftemedewerker inkomstenbelasting ben je verantwoordelijk voor het opstellen en indienen van inkomstenbelastingaangiften voor onze klanten. De klanten die je gaat bedienen zijn vooral MKB-ondernemers, DGA’s en particulieren.


Roelofarendsveen/Voorburg
In overleg
Mbo/hbo

Voorburg
Ben jij de controleleider van de toekomst met een vleugje lef? Voor ons kantoor in Voorburg zoeken wij een enthousiaste collega die van aanpakken weet!


Voorburg
In overleg
Registeraccountant

Voorburg
Studeer je voor een RA titel of heb je de intentie hiermee te gaan starten? Voor ons groeiende team zoeken wij startende collega's!


Voorburg
In overleg
HBO

Voorburg/Roelofarendsveen
Ben je op zoek naar een functie waar je de kans krijgt werken en leren te combineren? Voor ons samenstelteam zoeken we een leuke enthousiaste collega.


Voorburg/Roelofarendsveen
In overleg
HBO Accountancy

Heb je een vraag over een van onze vacatures of wil je ergens meer over weten? Laat je bericht hier achter.