"Ik zie mijn toekomst rooskleurig in!"

Accountant/controleleider Annemiek

In vergelijking met de Big Four

Tijdens mijn hbo studie Accountancy liep ik stage bij een van de Big Four kantoren. Ik merkte dat ik het werk heel leuk vond, maar de grootte van de organisatie ging me langzaam maar zeker tegenstaan. Ik miste het persoonlijk contact. Toen een medestudent mij tipte over het veel kleinere en persoonlijkere Stolp+KAB, destijds nog Audit To Be, vond ik dat interessant klinken. Al snel besloot ik dan ook te solliciteren.

Familiecultuur

Wat mij gelijk opviel bij mijn eerste sollicitatiegesprek was de openheid van de organisatie. Ik had mijn sollicitatiegesprek volop in busy season en van 'mijn' afdeling was dan ook haast iedereen buiten de deur. Met de mensen die er wél waren klikte het direct. Het gevoel dat ik had was gelijk goed. Ik kreeg een uitgebreide rondleiding en had meteen het idee dat dit weleens heel goed zou kunnen passen. Ik merkte direct dat er een soort familiecultuur heerst.

Zeker geen grijs beroep

Als ik aan mensen vertel wat ik doe in het dagelijks leven levert dat regelmatig verbaasde gezichten op. Ik ben nog jong en over mijn beroep heerst helaas het idee dat het saai en grijs is. Dat is echt onzin! Het werk is juist erg divers. Als accountant zijnde krijg je de mogelijkheid om bij allerlei soorten klanten een kijkje in de keuken te nemen. Je bent vaak buiten de deur en je komt bijna iedere week met andere mensen in contact. Dat maakt het werk leuk en heel persoonlijk.

Studeren en werken

De combinatie tussen werken en studeren is soms best een uitdaging. Doordeweeks ben ik volop aan het werk. Zeker in drukke periodes moet ik mezelf er soms toe zetten om mijn studie goed bij te houden. Binnen Audit To Be is er gelukkig veel oog voor de werk-privé balans. Daarnaast heb ik meer collega’s die werken en studeren combineren. Dan kunnen we er met elkaar over praten en dat motiveert ook weer. Uiteindelijk vind ik zowel mijn werk als mijn studie heel erg leuk, dus ik hou vol. De eindstreep is in zicht!

Rooskleurig

Ik zie mijn carriere rooskleurig in. Een aantal maanden geleden heb ik versneld de mogelijkheid gekregen om een nieuwe uitdaging aan te gaan in mijn werk. Ik heb hier super veel zin in en het gaat voor alsnog heel goed. Hiermee heb ik eigenlijk een vliegende start kunnen maken om mijn ontwikkeling verder naar een hoger niveau te tillen!

Nieuw

Roelofarendsveen
Ben jij een schoolverlater of nog bezig met een opleiding (BBL/BOL) en wil je een mooi vak gaan leren? Kom dan bij ons werken!


Roelofarendsveen
24-32 uur
BBL/BOL
Nieuw

Roelofarendsveen
Onze fiscale afdeling is opzoek naar een stagiair assistant business services, niveau 2 of 3.


Roelofarendsveen
In overleg
Mbo niveau 2 of 3

Voorburg
Ben jij de controleleider van de toekomst met een vleugje lef? Voor ons kantoor in Voorburg zoeken wij een enthousiaste collega die van aanpakken weet!


Voorburg
40 uur
Registeraccountant

Roelofarendsveen
Weet jij van aanpakken en ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Voor ons samenstelteam zoeken we een leuke enthousiaste collega.


Roelofarendsveen
32
HBO/WO Accountancy

Voorburg
Studeer je voor een RA titel of heb je de intentie hiermee te gaan starten? Voor ons groeiende team zoeken wij startende collega's!


Voorburg
32 uur
HBO
Nieuw

Voorburg
Ben jij een (gevorderd) assistent accountant en toe aan een nieuwe uitdaging of een volgende stap in je ontwikkeling? Wellicht hebben we dan een match!


Voorburg
Minimaal 32 uur
Studerend RA
Nieuw

Roelofarendsveen en/of Voorburg
Ben jij een derdejaars student Accountancy of Finance & Control? Wij bieden een stage waarin je een goed beeld kunt vormen van de werkzaamheden van een accountant!


Roelofarendsveen en/of Voorburg
Full time
Derdejaars HBO
Nieuw

Roelofarendsveen
Studeer jij Accountancy of Finance & Control en ben jij op zoek naar een afstudeerstage waarin je wordt uitgedaagd en veel kan leren? Wellicht hebben we dan een goede match!


Roelofarendsveen
In overleg
Vierdejaars HBO
Nieuw

Voorburg
Voor onze juridische adviesafdeling zijn we op zoek naar een bevlogen jurist voor maximaal 32 uur. Word jij onze nieuwe collega?


Voorburg
Max. 32 uur
WO Nederlands recht

Voorburg
Ben je op zoek naar een functie waar je de kans krijgt werken en leren te combineren? Voor ons samenstelteam zoeken we een leuke enthousiaste collega.


Voorburg
32 uur
HBO Accountancy

Roelofarendsveen
Ben je op zoek naar een functie waar je de kans krijgt werken en leren te combineren? Voor ons samenstelteam zoeken we een leuke enthousiaste collega.


Roelofarendsveen
32 uur
HBO Accountancy

Heb je een vraag over een van onze vacatures of wil je ergens meer over weten? Laat je bericht hier achter.