Afstudeerstage accountancy

Roelofarendsveen

Studeer jij Accountancy of Finance & Control en ben jij op zoek naar een afstudeerstage waarin je wordt uitgedaagd en veel kan leren? Wellicht hebben we dan een goede match!

Wat mag je verwachten?
  • Leerzame afstudeerstage
  • Tijd voor je scriptie
  • Ruimte om te groeien
Roelofarendsveen;

Spoorstraat 34
2371 XC Roelofarendsveen
T. +31 71 3315200
E. info@stolpkab.nl

De functie

Als afstudeerder binnen onze samenstelpraktijk krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met het werk van een AA-accountant. Tijdens je afstudeerstage werk je mee aan o.a. het samenstellen van de jaarrekening en de financiële administratie van onze klanten en bereid je aangiften vennootschapsbelasting voor.

Natuurlijk krijg je ook tijd om te werken aan je scriptie. Wij kunnen je helpen bij het verzinnen van een onderwerp voor je scriptie. Te denken valt hierbij aan: aanpak risicogericht samenstellen van de jaarrekening, beoordelen van planningstools, beoordelen software met betrekking tot dossiervastlegging.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken iemand die de voorkeur heeft voor de samenstelpraktijk en die zich in de toekomst wil ontwikkelen tot AA-accountant. Na je stage bestaat er de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen onze praktijk.

Wij zoeken een vierdejaars hbo-student Accountancy of Finance & Control, die tijdens zijn/haar studie ontdekt heeft dat de voorkeur uitgaat naar de samenstelpraktijk en de intentie heeft om verder te studeren voor de AA-titel.

Wat wij bieden

Wij bieden je ruimte om te groeien binnen een informeel kantoor. Je krijgt een vaste begeleider als aanspreekpunt gedurende je afstudeerstage. Tijdens de afstudeerstage kun je een goed beeld vormen van Stolp+KAB en de werkzaamheden die horen bij de functie accountant.

Herken je jezelf? 

Bij Stolp+KAB zijn we heel benieuwd naar jouw kwaliteiten en horen je ideeën graag. Je bent van harte welkom op ons kantoor. Herken je jezelf in bovenstaand profiel dan maken wij graag kennis met je!

Neem voor meer informatie contact op met Simone Vlasveld via +31 71 3315200. Wil je reageren op deze vacature,  stuur dan een e-mail naar Simone Vlasveld of solliciteer direct via het sollicitatieformulier.

Nieuw

Roelofarendsveen en/of Voorburg
Ben jij een derdejaars student Accountancy of Finance & Control? Wij bieden een stage waarin je een goed beeld kunt vormen van de werkzaamheden van een accountant!


Roelofarendsveen en/of Voorburg
Full time
Derdejaars HBO
Nieuw

Voorburg
Voor onze juridische adviesafdeling zijn we op zoek naar een bevlogen jurist voor maximaal 32 uur. Word jij onze nieuwe collega?


Voorburg
Max. 32 uur
WO Nederlands recht

Voorburg
Ben je op zoek naar een functie waar je de kans krijgt werken en leren te combineren? Voor ons samenstelteam zoeken we een leuke enthousiaste collega.


Voorburg
32 uur
HBO Accountancy
Nieuw

Roelofarendsveen
Voor ons kantoor in Roelofarendsveen zoeken wij een enthousiaste collega die van aanpakken weet! Een gevorderd administratief medewerker voor 28 tot 32 uur per week.


Roelofarendsveen
28 tot 32 uur
MBO/HBO

Roelofarendsveen
Ben je op zoek naar een functie waar je de kans krijgt werken en leren te combineren? Voor ons samenstelteam zoeken we een leuke enthousiaste collega.


Roelofarendsveen
32 uur
HBO Accountancy
Nieuw

Roelofarendsveen
Weet jij van aanpakken en ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Voor ons samenstelteam zoeken we een leuke enthousiaste collega.


Roelofarendsveen
32
HBO/WO Accountancy

Roelofarendsveen
Ben jij in het bezit van een afgeronde fiscale HBO- of WO-opleiding of een opleiding RB / FFP met ervaring op een accountants of belastingadvieskantoor? Wellicht hebben we dan een match!


Roelofarendsveen
32
HBO/WO Fiscaal

Heb je een vraag over een van onze vacatures of wil je ergens meer over weten? Laat je bericht hier achter.